Avukat & Hukuk Bürosu Web Sitesi

Avukat ve hukuk büronuzun web sitesini isteğinize göre tasarlayıp programlıyoruz. Aşağıda belirttiğimiz modüllerin yanısıra özel isteklerinizi de yerine getirebiliyoruz.

Menüler:

Sitenizin menüleri isteğinize göre özel olarak şekillendirilir. Bu menülere ağağıdaki modüllerden istedikleriniz yerleştirilir.

Slaytlar Modülü:

Sitenizde menünün alt kısmına vereceğimiz türkçe kullanımı kolay yönetim panelinden sınırsız sayıda slayt ekleyebileceksiniz.Slaytların üzerine slogan ve kısa açıklamalar ekleyebileceksiniz.

Kurumsal Sayfalar Modülü:

Hakkımızda, vizyonumuz, misyonumuz gibi kurumsal sayfaların bulunduğu bölümdür. Vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden bu sayfalar rahatlıkla yönetilebilir. Panelden sınırsız sayıda kurumsal sayfa eklenebilir. Bu sayfaların altına sınırsız yazı ve fotoğraf eklenebilir.

Faaliyet Alanları Modülü:

Avukatlık büronuzda faaliyet gösterdiğiniz alanlarla iligli sayfaların bulunduğu bölümdür. Vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden bu sayfalar rahatlıkla yönetilebilir. Panelden sınırsız sayıda faaliyet alanı sayfası eklenebilir. Bu sayfaların altına sınırsız yazı ve fotoğraf eklenebilir.

Yargı Kararları Modülü:

Örnek yargı kararlarının mahkeme mahkeme gruplanarak paylaşılabileceği bölümdür. Kararların altına sınırsız yazı, fotoğraf, video ve dosya eklenebilir.

Kurumsal Haberler Modülü:

Faaliyetleriniz ile ilgili kurumsal haberlerin bulunduğu bölümdür. Vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden bu sayfalar rahatlıkla yönetilebilir. Panelden sınırsız sayıda faaliyet alanı sayfası eklenebilir. Bu sayfaların altına sınırsız yazı ve fotoğraf eklenebilir. Haberler sitede son eklenenden eskiye doğru sıralanır. İstendiğinde son eklenen haberleri sitenin ana sayfasına da ekleyebiliyoruz.

Blog & Makaleler Modülü:

Hukuksal bilgi ve paylaşımların bulunduğu bölümdür. Vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden bu sayfalar rahatlıkla yönetilebilir. Panelden sınırsız sayıda içerik eklenebilir. İsterseniz içerikler gruplara ayrılabilir. Bu sayfaların altına sınırsız yazı, fotoğraf ve video eklenebilir. İçerikler sitede son eklenenden eskiye doğru sıralanır. İstendiğinde son eklenen içerikler sitenin ana sayfasına da ekleyebiliyoruz.

Ekibimiz Modülü:

Hukuk büronuzda çalışan personeli gruplayabilir, bu grupların altına istediğiniz kadar personel ekleyebilirsiniz. Personelleri eklerken onlara ait özel iletişim bilgilerini, özgeçmişlerini ve fotoğraflarını da ekleyebilirsiniz.

Avukata Sor Modülü:

Site ziyaretçilerinden gelen soruların ve cevapların yayınlandığı sayfadır. Gelen sorular vereceğimiz Türkçe panele düşmektedir. Yeni bir soru geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir. Panelden cevabı yazıp sitede yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Özel tik işaretiyle sadece istediğiniz soru ve cevapların yayınlanmasını sağlayabilrsiniz.Sayfada soruları soranların sadece ilk harfleri yayınlanır.

Faydalı Linkler Modülü:

Hukuk camiasında sı kullanılan sitelerin linklerini, vereceğimiz kullanımı kolay yönetim panelinden kendiniz ekleyebilecek ve güncelleyebileceksiniz.

Ziyaretçi Defteri & Yorumlar Modülü:

Site ziyaretçilerinden ve müşterilerinizden gelen memnuniyet mesajlarının yayınlandığı sayfadır. Gelen mesajlar vereceğimiz Türkçe panele düşmektedir. Yeni bir mesaj geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir. Panelden gelen mesajı onaylayarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Sadece sizin onay verdiğiniz mesajlar yayınlanmaktadır.

İletişim Modülü:

Adres, telefon, gsm, whatsapp ve eposta bilgilerinizin yayınlandığı sayfadır. Bu bilgileri vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe yönetim panelinden kolaylıkla güncelleyebileceksiniz. Sietede numaraların üzerine tıklandığında direk arama, direk whatsapp bağlantısı çalışmaktadır. Mobil ortamda direk arama ve whatsapp a bağlanma gerçekleşmektedir. Bu sayfada ayrıca mesaj formu da bulunmaktadır. Bu sayfadan gelen mesajlar yönetim paneline düşmektedir. Yeni bir mesaaj geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir. 

Sosyal Medya Linkleri:

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarında bulunan hesaplarınıza bağlantı sağlayan linkler sitenizde yer alacaktır. Bu linkleri size vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden güncelleyebileceksiniz.

Direk WhatsApp Bağlantısı:

Sayfanızda ekranın sol alt köşesinde ve iletişim sayfasında sürekli bulunacak olan whatsapp bağlantısı sayesinde tek tıkla müşterileriniz whatsapp ınıza bağlanabilecektir. Bağlanılacak WhatsApp numarasını vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden değiştirebileceksiniz.

Direk Telefon ve Eposta Bağlantıları:

Sitenizdeki tüm telefon, cep telefonu ve eposta bağlantılarının üzerine tıklandığında direk arama ya da eposta gönderme gerçekleşecek olup bu iletişim bilgilerini vereceğimiz Türkçe kullanımı kolay panelden istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz.

İnsan Kaynakları Modülü:

İş ve staj başvurusu alabileceğiniz kısımdır. Birden fazla yer ve pozisyon ekleyerek bunları eşleştirebilir ve vereceğimiz panelden istediğiniz zaman yayına alabilir, istediğinizde de yayından kaldırabilirsiniz. Gelen başvuruları yönetim panelinizden takip edebilirsiniz. Bir başvuru geldiğinde de istediğiniz epostaya bilgilendirme mesajı alabileceksiniz.

E-Tahsilat Linki:

Türkiye Barolar Birliği ile anlaşmalı olan "Türk Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri A.Ş." kaydını oluşturduktan sonra bize bildirdiğinizde bu ödeme sistemine ait olan orjinal linki sitenizin istediğiniz yerlerine yerleştiriyoruz.

Domain ve Hosting:

Com, com.tr ya da av.tr uzantılı alan adınızın tescili konusunda yardımcı olunup ilk yıl tescil ücreti hediye edilmektedir. Siteniz İstanbul' da bulunan bayi serverlarımızda barındırılacaktır. Hosting alanı ve tarfik sınırsızdır. İsteyen müşterilerimize info@alanadi.com gibi sınırsız eposta açılmaktadır. Bu epostaların outlook ve cep telefonu kurulumlarına uzaktan destek verilmektedir.

Yıllık Bakım, Destek, Onarım:

Hosting müşterilerilerimizden yıllık bakım, onarım, destek ya da herhangi bir ad altında ödeme alınmamakta ve yıl boyunca bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Google ve Seo:

Site içi istenilen anahtar kelimelerin tanımlanması,
Vereceğimiz yönetim panelinden sizin tarafınızdan istediğiniz anahtar kelimeleri tanımlayabilme,
Otomatik sayfa başık ve title ayarları. Siz herhangi bir sayfa ya da içerik eklediğinizde bu sayfanın broswer başlığı otomatik olarak ayarlanmaktadır.
Dinamik site haritası sayesinde eklediğiniz tüm sayfalar ve içerikler google a otomatik olarak indexlenmetedir.
Google business işyeri ve harita kaydınız oluşturulmaktadır.

 

Referans Siteler