Kişisel & Blog Web Sitesi

Kişisel web sitesini isteğinize göre tasarlayıp programlıyoruz. Aşağıda belirttiğimiz modüllerin yanı sıra özel isteklerinizi de yerine getirebiliyoruz.

Menüler:

Sitenizin menüleri isteğinize göre özel olarak şekillendirilir. Bu menülere aşağıdaki modüllerden istedikleriniz yerleştirilir.


Slaytlar Modülü:

Slaytlarınızı sitenizde menünün alt kısmına vereceğimiz türkçe kullanımı kolay yönetim panelinden sınırsız sayıda slayt ekleyebileceksiniz. Slaytların üzerine slogan ve kısa açıklamalar yazabileceksiniz.


Blog Kategorileri Modülü:

Blog kategorilerinizi vereceğimiz Türkçe kullanımı kolay panelden güncelleyebileceksiniz. Sınırsız sayıda kategori ekleyebileceksiniz. Kategorilere verdiğiniz sıra numarası ile menüde görünme sırasını belirleyebileceksiniz.


Bloglar:

Blog kategorilerinin altına sınırsız blog yazısı ekleyebileceksiniz. Yazıların altına sınırsız fotoğraf ya da youtube videosu ekleyebileceksiniz. Son eklenen yazılar otomatik olarak en üstte çıkacaktır.


Ana Sayfa:

Son eklenen bloglar otomatik olarak ana sayfada yayınlanır. İsteğe göre son yorumlar da ana sayfaya eklenebilir.


Soru & Cevap Modülü:

Site ziyaretçilerinden gelen soruların ve cevapların yayınlandığı sayfadır. Gelen sorular vereceğimiz Türkçe panele düşmektedir. Yeni bir soru geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir. Panelden cevabı yazıp sitede yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Özel tik işaretiyle sadece istediğiniz soru ve cevapların yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Sayfada soruları soranların sadece ilk harfleri yayınlanır.


Ziyaretçi Defteri & Yorumlar Modülü:

Site ziyaretçilerinden gelen memnuniyet mesajlarının yayınlandığı sayfadır. Gelen mesajlar vereceğimiz Türkçe panele düşmektedir. Yeni bir mesaj geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir. Panelden gelen mesajı onaylayarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Sadece sizin onay verdiğiniz mesajlar yayınlanmaktadır.


İletişim Modülü:

Adres, telefon, gsm, whatsapp ve eposta bilgilerinizin yayınlandığı sayfadır. Bu bilgileri vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe yönetim panelinden kolaylıkla güncelleyebileceksiniz. Sietede numaraların üzerine tıklandığında direk arama, direk whatsapp bağlantısı çalışmaktadır. Mobil ortamda direk arama ve whatsapp a bağlanma gerçekleşmektedir. Bu sayfada ayrıca mesaj formu da bulunmaktadır. Bu sayfadan gelen mesajlar yönetim paneline düşmektedir. Yeni bir mesaaj geldiğinde istediğiniz maile uyarı gelmektedir.


Sosyal Medya Linkleri:

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarında bulunan hesaplarınıza bağlantı sağlayan linkler sitenizde yer alacaktır. Bu linkleri size vereceğimiz kullanımı kolay Türkçe panelden güncelleyebileceksiniz.


Domain ve Hosting:

Com, com.tr uzantılı alan adınızın tescili konusunda yardımcı olunup ilk yıl tescil ücreti hediye edilmektedir. Siteniz İstanbul' da bulunan bayi serverlarımızda barındırılacaktır. Hosting alanı ve trafik sınırsızdır. İsteyen müşterilerimize info@alanadi.com gibi sınırsız eposta açılmaktadır. Bu epostaların outlook ve cep telefonu kurulumlarına uzaktan destek verilmektedir.


Yıllık Bakım, Destek, Onarım:

Hosting müşterilerimizden yıllık bakım, onarım, destek ya da herhangi bir ad altında ödeme alınmamakta ve yıl boyunca bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır.


Google ve Seo:

Site içi istenilen anahtar kelimelerin tanımlanması,

Vereceğimiz yönetim panelinden sizin tarafınızdan istediğiniz anahtar kelimeleri tanımlayabilme,

Otomatik sayfa başlık ve title ayarları. Siz herhangi bir sayfa ya da içerik eklediğinizde bu sayfanın browser başlığı otomatik olarak ayarlanmaktadır.

Dinamik site haritası sayesinde eklediğiniz tüm sayfalar ve içerikler google’ a otomatik olarak indekslenmektedir.

Referans Siteler